За нас

Ние сме FLEXMEBEL - млад екип, заел се с амбициозната задача да предлага качествено обзавеждане за баня в кратки срокове на атрактивна цена. 

 

Създадохме FLEXMEBEL с идеята нашите клиенти да получават максимална удовлетвореност от продуктите. Нашият стремеж е да не правим компромиси с качеството на работата и материалите, а да предложим най-добрите за цената си продукти.

 

Всички мебели са проектирани и се произвеждат в България, разчитаме изцяло на български партньори за консумативите и материалите и работим за подобряване на имиджа на българските продукти.

 

Мебелите с марката FLEXMEBEL се отличават с модерен олекотен дизайн, който подхожда на съвременното обзавеждане на банята и дома. Разработваме моделите така, че те да бъдат красиви и практични, да бъдат здрави и надеждни и да ви носят радост в ежедневните ритуали за красота и релакс.

 

Произвеждаме шкафовете за баня от водоустойчив материал (поливинилхлорид, PVC), чиято здравина се подсилва от нанесените слоеве декоративна гланцова боя. Част от мебелите имат елементи от естествена дървесина, която внася нотка лукс в мебелите и е особено актуална тенденция в обзавеждането. Дървото се обработва с масла, за да бъде влагоустойчиво.

 

Ние вярваме, че във вашата баня има място за FLEXMEBELи!