Доставка

Начините на доставка, предлагани от mebelizabania.com са следните:

- Доставка със спедиторска фирмa Еконт за сметка на получателя

 

 

Цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и условия на доставка (застраховка за обявена стойност, точен час, преглед и др.), съгласно тарифите на спедиторската фирма. 

 

Безплатна доставка: за поръчки на артикули стойност над 499 лв. (без включена цена на доставка).

 

Сроковете на доставка се определят от избрания метод на плащане и неговото изпълнение, наличност и готовност на стоката в склад на изпращача, приемане на стоката от агент на спедиторската фирма. При потвърдена наличност на стоката, доставката отнема от 2 до 5 работни дни от датата на поръчка.

 

Клиентът има право и трябва да провери поръчката си преди да я приеме от куриерската фирма. С това действие се гарантира физическата цялост и здравина на стоката, като последващи рекламации и връщане на основание „повреда при доставка“ не се разглеждат и приемат.

 

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

 

Отказът от поръчка/доставена стока се осъществява на основание чл. 50 ЗЗП, купувач, който има качеството потребител по смисъла на ЗЗП, има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок от датата на доставка.

Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия:

- Връща стоката в неизползван вид с опаковка.

- Потребителят да е в състояние да предостави на Mebelizabania.com покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка

- Възстановяването на суми се извършва по банков път към сметка на клиента, която той предоставя при отказа си от покупката.

 

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние Клиентът трябва да изпрати или предаде за своя сметка стоките на mebelizabania.com не по-късно от 14 дни, считано от изпращане на съобщението за отказ. Mebelizabania.com има право да отложи възстановяването на платените суми до получаване на стоките или до представянето на документ за изпращането.

Mebelizabania.com възстановява сумата за покупката само при спазване на всички горепосочени условия.

 

До момента на предаването на стоката от Клиента на mebelizabania.com, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от Клиента. При повредена или счупена при доставка/връщане стока, mebelizabania.com не поема отговорност да възстанови нейната стойност.