ЧЕРЕН ПЕТЪК - Супер цени за мебели, мивки, смесители и...

ЧЕРЕН ПЕТЪК - Супер цени за мебели, мивки, смесители и...

КОД ЗА 15% ОТСТЪПКА
МЕБЕЛИ/МИВКИ                         
FLEX15-BF23

КОД ЗА 10% ОТСТЪПКА
СМЕСИТЕЛИ/АКСЕСОАРИ
FLEX10-BF23

 

КОГА: Кодовете ще са активни от 24.11. до 30.11.2023 вкл. за вече намалени продукти.

 

КЪДЕ: При онлайн поръчка, в последната стъпка преди завършване, въвеждате избрания код.

Кодовете дават отстъпка само за участващи продукти. ВИЖ ПРОДУКТИ >>


Кодовете НЕ се комбинират. За всяка поръчка може да се използва само единият код.

 

Промоцията е валидна само за избраните продукти, до изчерпване на нличности! Възможно е ИЗЧРПВАНЕ на текуща наличност. ФЛЕКС МЕБЕЛ ООД си запазва правото на отказ за изпълнение на поръчка, в случай, че наличното количество е изчерпано и не се очаква ново, както и в случаите, когато не са спазени общите условия на сайта. Неплатени поръчки НЕ се обработват и изпращат.

 

Вашите поръчки ще бъдат обработвани в реда на тяхното постъпване.

 

Продуктите със "срок за производство Х работни дни" може да увеличат посочения срок, като след готовност, ще бъдат изпратени/доставени на посочения адрес/офис на куриер.

 

Продуктите "в наличност" ще бъдат опаковани и подготвени за доставка в стандартни срокове.

 

Продуктите със "срок за доставка Х работни дни" може да увеличат посочения срок, като след пристигане в наш склад ще бъдат изпратени/доставени на адрес.

 

Благодарим на всички клиенти за проявеното разбиране за забавяния в сроковете за доставка поради увеличения интерес във връзка с кампанията.

 

Валидността на кампанията е до 30.11.2023 г., всички поръчки направени след тази дата ще бъдат на стандартните за сайта цени, без допълнителната отстъпка.


Нашите мебели за баня FLEXMEBEL вече са изложени в най-новия шоурум за луксозно обзавеждане за баня в Пловдив - Studio Sense.

прочети още
ПВЦ мебели за баня
23 август 2023

Мебелите се произвеждат от водоустойчиво PVC, което гарантира устойчивост във времето. Подходящи са за всякакви размери баня и тоалетна от най-малките до най-просторните.

прочети още

Flexmebel е български производител на първокласни мебели за баня, които се отличават с модерен дизайн и високо качество на изработката и материалите.

прочети още