Вижте нашите мебели на живо в Studio Sense Пловдив

Вижте нашите мебели на живо в Studio Sense Пловдив

Вече можете да разгледате и тествате на живо мебели за баня FLEXMEBEL в още един магазин - Studio Sense Пловдив. Богатата гама от плочки за баня, смесители, душ-системи и аксесоари за баня се допълва отлично от шкафовете за баня FLEXMEBEL. 

 

Нашите модели са изработени от ПВЦ, 100% водоустойчив материал, който не се влияе от влагата и топлината в банята. Мебелите са с модерен дизайн, възможност за избор на цвят на детайлите и се предлагат с качествени порцеланови мивки за баня. 

Предлагаме и мебели за баня с елементи от натурален дървен масив, които се вписват в съвременните тенденции за дизайн на модерна, красива и хармонична баня с природни елементи.

 

Подбрали сме някои от най-предпочитаните модели и ще обогатяваме предлагания асортимент. Шкафове за баня FLEXMEBEL могат да бъдат открити във всички други магазини Studio Sense в София и Стара Загора, както и при останалите ни партньори >> виж повече.


Искате ли нов шкаф за баня веднага и то на страхотна цена - от 24.11. до края на месеца, можете да се възползвате от отстъпките ни. Научете повече за условията на промоцията и участващите продукти.

прочети още
ПВЦ мебели за баня
23 август 2023

Мебелите се произвеждат от водоустойчиво PVC, което гарантира устойчивост във времето. Подходящи са за всякакви размери баня и тоалетна от най-малките до най-просторните.

прочети още

Flexmebel е български производител на първокласни мебели за баня, които се отличават с модерен дизайн и високо качество на изработката и материалите.

прочети още