Мебели за баня от производител

Мебели за баня от производител

Flexmebel произвежда първокласни мебели за баня от 100% водоустойчив материал ПВЦ, които се отличават с модерен дизайн и високо качество на изработката и материалите.

 

Ако търсите бързина, качество, коректност и отлични цени, нашите шкафове за баня ще отговорят на всички изисквания. Вложили сме опита и знанието си, за да направим мебели за баня, които да бъдат красиви и удобни и да допълват банята ви със съвременен стил.

 

Къде произвеждаме?

Мебелите се произвеждат в България, основният материал за направата им е ПВЦ - лек, здрав и водоустойчив материал, който ви дава сигурност и качество дори и в малка баня. Поддържа се лесно, покритията имат антибактериален ефект, а разпределението на шкафовете е удобно и ви позволява да съхранявате всичко необходимо.

Използваме висококачествени механизми и панти за затваряне - плавно и безшумно, за да повишим удобството и комфорта в ежедневието ви.

 

Дизайн и цветове

Предлагаме както класически бели мебели, така и мебели с цветни акценти, които дават възможност за цветови съчетания с различни модели и цветове на плочки и настилки за баня. Помислили сме и за любителите на естествените материали - шкафове за баня с акценти от естествена дървесина в цвят дъб или орех. Тези дребни акценти играят голяма роля в дизайна и придават стил и луксозно излъчване на обзавеждането.

 

Огледала с осветление

По-голямата част от огледалата са с вградено LED осветление, което е практично, икономично и ви спестява търсенето и инсталирането на допълнителни лампи над огледалото. Огледалата са практични, разполагат с шкаф за съхранение на козметика и принадлежности, които държите да бъдат лесно достъпни и под ръка.

 

Едно от най-големите предимства на Flexmebel е съотношението между цена и качество, убедете се сами и поръчайте сега в нашия онлайн магазин mebelizabania.com с отстъпка от 15% за всички модели и безплатна доставка над 499 лв.


Искате ли нов шкаф за баня веднага и то на страхотна цена - от 24.11. до края на месеца, можете да се възползвате от отстъпките ни. Научете повече за условията на промоцията и участващите продукти.

прочети още

Нашите мебели за баня FLEXMEBEL вече са изложени в най-новия шоурум за луксозно обзавеждане за баня в Пловдив - Studio Sense.

прочети още
ПВЦ мебели за баня
23 август 2023

Мебелите се произвеждат от водоустойчиво PVC, което гарантира устойчивост във времето. Подходящи са за всякакви размери баня и тоалетна от най-малките до най-просторните.

прочети още