ПВЦ мебели за баня

ПВЦ мебели за баня

 

Мебелите са българско производство, основният материал за направата им е ПВЦ - лек, здрав и водоустойчив материал, който гарантира 100% сигурност и качество дори и в малка баня, където нивото на влага и опасността от директни водни пръски е по-голяма.

Поддържа се изключително лесно, покритията имат антибактериален ефект, а разпределението на шкафовете е удобно и ви позволява да съхранявате всичко необходимо.

Мебелите са боядисани със специализирана боя с гланцов ефект, което ги прави атрактивни и красиви, запазва тяхната здравина, улеснява почистването и красивият външен вид се запазва за по-дълго време.

Част от шкафовете имат декоративни бленди от естествено дърво дъб, което е обработено по специален начин, за да бъде водоустойчиво и здраво. Дървените бленди се предлагат в два цвята - естествен дъб и байц орех.

Използваме висококачествени механизми и панти за затваряне - плавно и безшумно, за да повишим удобството и комфорта в ежедневието ви.


Искате ли нов шкаф за баня веднага и то на страхотна цена - от 24.11. до края на месеца, можете да се възползвате от отстъпките ни. Научете повече за условията на промоцията и участващите продукти.

прочети още

Нашите мебели за баня FLEXMEBEL вече са изложени в най-новия шоурум за луксозно обзавеждане за баня в Пловдив - Studio Sense.

прочети още

Flexmebel е български производител на първокласни мебели за баня, които се отличават с модерен дизайн и високо качество на изработката и материалите.

прочети още